SİVASLI BELEDİYESİ ARAÇ PARKI’NA YENİ KAMYON

SİVASLI BELEDİYESİ ARAÇ PARKI’NA YENİ KAMYON

SİVASLI BELEDİYESİ
ARAÇ PARKI’NA YENİ KAMYON

Sivaslı Belediyesi, çeşitli nitelikte ve acil aktarım gerektiren malzemelerin taşınması konusunda pratik çözümler üretilmesine katkı sağlayacak olan FORD CARGO ,havuz kasa kamyon alındı.

Yeni Kamyon Acil Malzeme Taşıma İşlerinde Çok İşlevsel Olacak

Sivaslı Belediyesi tarafından alınan kamyon, kum ve malzeme taşıma işlerinde daha dinamik bir imkana kavuşulacak olması nedeniyle bir açıklama yapan
Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl ; Yeni alınan kamyonun ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, kamyonun acil taşıma işlerinde çok işlevsel ve yararlı olacağını ifade etti.

Hizmete Uygun Yeni Araç Alımları Sürdürülecek

Belediye araç parkına çeşitli hizmetlerin gereğince araçlar kazandırıldığını vurgulayan Başkan Sazlıgöl , hem belediyenin ürettiği hizmetler de hem de halkın belediyeden talep ettiği hizmetler bazında ve malzeme taşıma gerektiren işlerde kullanılacak kamyon gibi çeşitli araç ve iş makinalarının düzenli olarak Belediyeye kazandırılacağını sözlerine ekledi.